RETUR

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att du skall kunna nyttja din ångerrätt måste du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det du som står för returkostnaden. Meddela alltid kundservice innan du gör en retur.

När vi mottagit din retur sker en återbetalning till ditt konto inom 14 dagar från dagen vi mottagit din retur, om du betalt med kort. Har du valt faktura kommer din faktura att krediteras när paketet kommer tillbaka till lagret.

Returadress:
Greentex
Box 433
201 24 Malmö

BYTEN

Om du vill byta en vara så är det enklaste och snabbaste sättet att lägga en ny beställning i shoppen på den vara som du vill byta till. Sedan utnyttjar du ångerrätten för den vara som du vill byta från och returnerar den till oss enligt anvisningen nedan. Observera att samma regler gäller för en vara som du vill byta som vid ett ångrat köp dvs att förpackningen ska vara obruten.

REKLAMATIONER

Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Om du fått en defekt eller fellevererad vara ber vi dig att kontakta kundtjänst så snart som möjligt, dock senast inom 60 dagar efter att du upptäckt felet.

Vi garanterar att de varor du får är felfria vid leverans. Skulle du få en trasig vara så kontakta oss så fort som möjligt och beskriv detaljerat vad felet är. Vi betalar returfrakten vid en ev. retur av vara pga reklamation. Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

OBS! Vid en reklamation görs en utredning utav produkten. Dina åsikter som kund värderas högt därför ber vi dig att kontakta oss vid åsikter eller bekymmer.