LEVERANSER

Leverans sker med Posten Postpaket. Vi levererar dina varor inom 10 arbetsdagar från det datum du har gjort ditt köp. Vår målsättning är att du ska få din leverans inom denna tid, leveranstiden kan dock dröja lite längre vid högsäsong/kampanjer, och/eller andra omständigheter som gör att många handlar hos oss.

Vi skickar alla våra försändelser med Posten. I det fall paketet inte kan levereras direkt i brevlådan, får du en avisering från Posten eller via SMS, vilken du använder för att lösa ut ditt paket på angivet utlämningsställe.

För alla ordrar som understiger 400 kr tillkommer en avgift för frakt och expedition, på 49,90 kr.

Vi på Greentex tillämpar inte delleveranser. När vi skickar din order debiteras du beloppet för de varor som faktiskt skickas. Du får en bekräftelse när varorna skickats. De varor som inte finns i lager krediteras dig som kund och om ditt köp översteg 400 kr innan detta, debiteras du ej frakt- och expeditionsavgiften på 49,90 kr.

Greentex är betalningsansvariga ifall varan skadas eller kommer bort på väg till dig. Du måste då kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt, dock senast inom 60 dagar. Kommer varan bort eller blir skadad när du returnerar varan så är det du som är betalningsskyldig.

Vi levererar i dagsläget enbart till Sverige och Norge. För beställningar till Norge besök greentex.se/no

EJ UTLÖSTA PAKET

Vi på greentex.se loggar alltid IP-nummer vid köp. Om vi får tillbaka paket som inte lösts ut från posten, förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga de faktiska kostnader som uppstår i samband med en sådan retur + hanteringskostnad, totalt 249 kr. Faktura skickas ut inom 3 dagar från datumet då det outlösta paketet registrerats hos oss. Har man fler än 3 outlösta paket så kommer ens kundnummer att spärras för shopping hos oss.