TRYGG E-HANDEL
Du kan alltid känna dig trygg när du handlar på greentex.se. Vi har kundens säkerhet i fokus och samarbetar endast med seriösa och etablerade partners för betalningar och leveranser. greentex.se tillämpar distanshandelslagen och följer konsumentverkets rekommendationer för e-handel.

BETALNINGSSÄKERHET

Kortbetalning
När du handlar på greentex.se erbjuder vi en säker kortbetalning med VISA och MasterCard i samarbete med DIBS Payment Services. När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. Greentex.se hanterar aldrig dina kortuppgifter.

Masterpass
MasterPass från MasterCard är en betaltjänst som gör det snabbare och enklare att betala på nätet. Med MasterPass betalar du med ditt vanliga kort, vilket innebär att samma regelverk och skydd gäller som vid övriga kortbetalningar. Du lagrar ditt kort och leveransadress i din MasterPass-plånbok och använder en säker metod för autentisering, så att du slipper ange personlig information som exempelvis kortnummer och adress för varje köp. Eftersom tjänsten erbjuds via DIBS, som är certifierade enligt branschens standard för säker hantering av kortinformation, kan du vara säker på att din betalning hanteras med högsta möjliga säkerhet.