BESTÄLLNING & KÖP

När du slutfört din beställning och mottagit en orderbekräftelse via e-mail från Greentex har ett avtal om köp ingåtts, förutsatt att du har lämnat korrekta uppgifter gällande e-mailadress och postadress. Vi levererar enbart till myndiga personer, folkbokförda i Sverige.

Alla beställningar som görs hos oss är bindande, därför måste du kontakta oss så fort som möjligt om du eventuellt gjort en order av misstag, för att vi ska hinna makulera ordern innan den blivit behandlad.

Kortbetalning
Pengarna reserveras på ditt konto vid beställning och dras från ditt kort när ordern levereras. Du som har ett bank- eller kreditkort anslutet till Mastercard eller Visa kan använda dig av kortbetalning. Vi samarbetar med DIBS Payment Services som är Nordens ledande leverantör av betaltjänster via Internet och certifierade enligt kortindustrins nya skärpta säkerhetskrav PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).

När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos DIBS Payment Services, där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. När betalningen har godkänts skickas du tillbaka till greentex.se där du får en bekräftelse på att ditt köp är genomfört. Ingen extra avgift tillkommer när du betalar med kort.

Masterpass
MasterPass från MasterCard är en betaltjänst som gör det snabbare och enklare att betala på nätet. Med MasterPass betalar du med ditt vanliga kort, vilket innebär att samma regelverk och skydd gäller som vid övriga kortbetalningar. Du lagrar ditt kort och leveransadress i din MasterPass-plånbok och använder en säker metod för autentisering, så att du slipper ange personlig information som exempelvis kortnummer och adress för varje köp. Eftersom tjänsten erbjuds via DIBS, som är certifierade enligt branschens standard för säker hantering av kortinformation, kan du vara säker på att din betalning hanteras med högsta möjliga säkerhet.

Faktura
Tyvärr säljer vi inte mot faktura längre. Detta beror på det stora antal orders vi får från personer som inte vill betala för sig.